Yogales geven bij Spiritueel Centrum Jasmijn

Vanaf januari 2017 geef ik yogales bij Spiritueel Centrum Jasmijn, Gondelstraat 2 in Tilburg. Een prettige plek waar ik les geef aan maximaal 6 personen. De les die ik daar geef is Hatha Yoga en op aanvraag geef ik YIN Yoga.

Waarom ben ik eigenlijk begonnen met Yoga… Een aantal jaren geleden was ik op zoek naar meer Balans. Ik had het te druk, een baan die ik niet meer leuk vond en sporten ging niet lekker meer omdat ik een blessure had. Toen kwam Yoga op mijn pad. Eerst dacht ik, is dat niet te zweverig of makkelijk. Gewoon een beetje bewegen en ademhalen. Maar het is veel meer dan dat. Yoga houdt mijn lijf fit, flexibel en sterk. En ik vond er genoeg uitdaging in en soms zelfs te veel. Vooral door mijn eigen grenzen op te zoeken en te bewaken. In 2015 ben ik met de opleiding tot Internationaal Allround Yogadocent begonnen bij Yogacentrum Tilburg. Tijdens deze opleiding heb ik veel geleerd en veel nieuwe inzichten gekregen. En er kwam meer rust en focus wat ruimte gaf voor creativiteit.

Sinds oktober 2016 is BAJ Yoga een feit. Balans, Aandacht en Plezier. 3 dingen die belangrijk voor mij zijn. En voeg daar Metta (Liefdevolle Vriendelijkheid) aan toe en het plaatje is compleet.

Ik weet intussen wat yoga met mij doet. Hoe ik me beter en gezonder voel door het gewoon te doen. Ik haal nu veel meer uit het leven en kom erachter wat echt belangrijk is. En dat zijn vooral de kleine dingen. Ik neem nu vaker dat momentje voor mezelf. Of samen met Dennis en mijn hond Indy. Ik heb een leuk leven waar ik trots op ben. Yoga is echt een verrijking op mijn leven en mijn ondernemerschap. En dat wil ik anderen graag meegeven.

Ik ontmoet je graag tijdens een van mijn lessen bij Spiritueel Centrum Jasmijn. Door de groepen klein te houden, max 6 personen, kan ik jou de aandacht geven die je nodig hebt en je helpen met het bewaken van jouw grenzen. Grenzen die je vaak zelf opzoekt, wat ook goed is, maar die je ook moet bewaken. Maar wat vooral belangrijk is, ben lief voor jezelf. Door jezelf Metta te geven, kom je veel verder dan met vechten. Ontspanning en loslaten heeft een positief effect op je beoefening. Ik spreek uit ervaring.

Op woensdagavond geef ik Hatha yogales bij Spiritueel Centrum Jasmijn. En op aanvraag kun je ook een 1-1 yogales bij mij volgen. Via de volgende link kun je jouw les reserveren. Tot ziens!

Namasté
Jeannette

Meer informatie over BAJ Yoga kun je vinden op www.bajyoga.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *